HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Körfez Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Gülşen Samsa tarafından okul bahçesinde düzenlenen tören, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimizin heyecan içinde okuduğu bağımsızlık şiirlerinin yanı sıra,  okulumuz öğrencilerinden oluşan koro büyük ilgi ile izlendi. Emeği geçen tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yoğun katılımları ile bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü kutladık. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gülşen Samsa' ya teşekkür ediyoruz.

Hayvan dostlarımızı bir gün değil her gün sevmeli, korumalı ve yaşama hakkına saygı duymalıyız.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz demokrasi zaferimizi kutladık ve şehitlerimizi andık. Programın düzenlenmesinde emeği geçen Ali Demir hocamıza teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla "İlköğretim Haftası Kutlama Programı" düzenlendi.

Eyl

Körfez Ortaokulu olarak, 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.