HATAY / İSKENDERUN - İskenderun Körfez Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, okul bahçesinde gerçekleştirilen tören ile kutlandı.Tören, İstiklal Marşı ve şehitlerimiz adına durulan saygı duruşu sonrası, 1. sınıf öğrencilerimizin okulumuz sınıf öğretmeni Gonca Bilgin'in eşliğinde hazırladıkları coşku dolu gösteri ile açıldı. Ortaokul ve ilkokul öğrencilerimizin çeşitli gösterilerinden sonra 18 Mart temalı resim yarışmasında derece yapan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Programı hazırlayan Türkçe Öğretmeni Ahmet Çelik öğretmenimize, katkıda bulunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Eyl

Okulumuzda deprem sonrası tüm tadilatlar tamanlanmıştır. Ayrıca sınıflarımıza klimaların ve akıllı tahtaların montajı yapılmıştır.

Yeni Eğitim-Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ağu

Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos, Milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiği bir gündür. Büyük Taarruz'un 101.yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını şükranla anıyoruz.

May

Gençler!Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” (Mustafa Kemal ATATÜRK)

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Törende emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Kas

"12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü" kapsamında okulumuzda Çök-Kapan-Tutun Deprem tatbikatı yapıldı. Ardından okulumuzun acil toplanma alanında toplanıldı.

Kas

Okulumuzda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü münasebetiyle anma töreni düzenlendi. Okulumuz İngilizce öğretmeni Zeynep İrem Çalışkan ve öğrencilerimizin birlikte hazırlamış oldukları kutlama programı 10 Kasım Perşembe günü okulumuzun bahçesinde gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Gülşen Samsa tarafından okul bahçesinde düzenlenen tören, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimizin heyecan içinde okuduğu bağımsızlık şiirlerinin yanı sıra,  okulumuz öğrencilerinden oluşan koro büyük ilgi ile izlendi. Emeği geçen tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile yoğun katılımları ile bayramı bayram yapan değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz okulumuzu ziyaret etti. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.